BETROUWBARE SFEER DOOR INFLUENCERS


Tegenwoordig zijn er veel fake ads, en onbetrouwbare bedrijven. Daarom zijn mensen op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die hun producten of diensten kunnen leveren. Consumenten zijn soms even de weg kwijt dus zijn op zoek naar een bekend, betrouwbaar gezicht. Nu komt er dus een influencer aan de pas. Door het gebruik van een influencer laat je je bedrijf betrouwbaar overkomen, wat natuurlijk logisch is want een bekend persoon maakt geen reclame voor onzin. Je kan overal een influencer vinden, in je omgeving misschien wel, gewoon op Instagram of zelfs bij een online marketing bureau. Dit wist ik voorheen ook niet. Het online marketing bureau, Online Infinity doet dus ook aan Influencer Marketing, zij kunnen jou helpen naar het zoeken van de influencer die het beste bij jouw bedrijf past.  

Influencers kunnen ook helpen bij de herkenbaarheid van jouw bedrijf, je hebt een persoonlijk gezicht en dat is ook iets waar consumenten van houden, op deze manier maak je sneller een connectie. Zo kan je ook sneller nieuwe consumenten bereiken. 

Voordelen influencer marketing: 

  • Bereik
  • Naamsbekendheid
  • Engagement

De duur van een influencer campagne hangt af van bijvoorbeeld het budget dat je beschikbaar stelt, maar ook andere elementen zoals het maken van de stories of instagram posts. Als dit iets voor jou is kun je misschien wat informatie opvragen bij het online marketing bureau online Infinity.

online-infinity.nl